Vrei să studiezi în Marea Britanie? Vino la Study UK Exhibition pe 4 noiembrie

Universitățile din Marea Britanie sunt constant în topurile internaționale și au o reputație excelentă în rândul angajatorilor. Anul trecut, 7420 de studenți români învățau în Marea Britanie. Vrei să fii unul dintre ei? 

0
323

British Council te invită la Study UK Exhibition, o expoziție dedicată exclusiv universităților britanice.

Ai ocazia să afli toate detaliile despre programele de studiu disponibile și alte informații utile despre procedura de înscriere, testul de limba engleză IELTS solicitat la înscriere, cazare, burse și multe altele.

Înscrie-te online https://goo.gl/JzGfRQ și vino pe 4 noiembrie, între 10:00-17:00, la Hotel Sheraton (zona Piața Romană) să discuți direct cu reprezentanții universităților britanice. Intrarea este gratuită.

Studenții internaționali sunt bineveniți chiar și în contextul Brexit. Guvernul britanic a confirmat deja că nu vor apărea schimbări privind eligibilitatea pentru accesarea împrumutului guvernamental și taxele de studii pentru studenții actuali din UE, dar și cei care îşi încep studiile în 2018-2019.

Află mai multe detalii pe pagina Study UK Exhibition:

https://goo.gl/JzGfRQ

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDin Trafic, o nouă campanie lansată de Ursus Breweries
Articolul următor2,7 miliarde euro pentru Erasmus+ în 2018
Sunt pasionată de evoluția conceptului de CSR, până în măduva oaselor! Am absolvit diferite programe de studii în domeniul Comunicării, iar în ultimii 5 ani am dezvoltat un program de training care are ca scop înțelegerea conceptului de CSR și integrarea lui în strategia de business. În scopul îmbunătățirii acestui program, cercetez în continuare în ce măsură conceptul de sustenabilitate este viabil din punct de vedere economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*