Corporate Fundraising Consultant UNICEF

Se caută o persoană creativă și pasionată care să facă o diferență de durată pentru copii.

0
1212

UNICEF caută Corporate Fundraising Consultant în România. Dacă ești creativ și pasionat de a face o diferență de durată pentru copii, organizația mondială de drepturi pentru copii ar dori să te cunoască.

De 70 de ani, UNICEF lucrează în 190 de țări și teritorii pentru a promova supraviețuirea, protecția și dezvoltarea copiilor. Cel mai mare furnizor de vaccinuri din lume pentru țările în curs de dezvoltare, UNICEF susține sănătatea și nutriția copiilor, o bună apă și canalizare, educația de bază de calitate pentru toți băieții și fetele și protecția copiilor împotriva violenței, exploatării și SIDA. UNICEF este finanțat în întregime de contribuțiile voluntare ale persoanelor fizice, ale întreprinderilor, ale fundațiilor și ale guvernelor.

În conformitate cu strategia de strângere de fonduri pentru 2018-2022, Biroul de Stat crește eforturile de strângere de fonduri din sectorul corporativ, concentrându-se pe construirea de alianțe pe termen lung și generând venituri sustenabile pentru copiii vulnerabili. Acest lucru se va realiza în primul rând prin extinderea parteneriatelor actuale ale corporațiilor și prin prospectarea unor noi metode de recrutare a angajaților angajați prin intermediul corporațiilor.

Biroul are nevoie de un consultant care să asigure managementul contului pentru partenerii corporativi actuali și viitori și să contribuie la menținerea și dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung cu donatorii corporativi actuali și viitori.

Consultantul va sprijini companiile din sectorul privat să se angajeze în parteneriate reale care depășesc și donațiile monetare, cu accent pe cele cu potențial ridicat de strângere de fonduri pentru angajați și clienți.

Unicef caută Corporate Fundraising Consultant în România

Pentru mai multe detalii, urmăriți link-ul de mai jos:

https://www.linkedin.com/jobs/view/450706535/

Dacă te interesează un alt job oferit de UNICEF în România, dă click aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*