teimplici.ro: Concurs de proiecte de responsabilitate socială

0
346

Capture

Romtelecom și COSMOTE România anunță, începând cu luna septembrie 2014, derularea unui concurs de proiecte al căror obiectiv va fi acela de a răspunde priorităților exprimate de utilizatorii platformei teimplici.ro. Votarea temelor prioritare în care vor putea fi înscrise proiecte continuă până la 31 august.

Platforma teimplici.ro înregistrează, începând din luna iunie, opțiunile publicului larg cu privire la direcțiile prioritare pentru dezvoltarea societății, în care este nevoie urgentă de proiecte și investiții. Procesul de votare rămâne deschis până pe 31 august. Până la această dată, peste 1.500 de voturi au fost inregistrate pe teimplici.ro.

Pe baza voturilor înregistrate, la începutul lunii septembrie 2014, Romtelecom și COSMOTE vor lansa un concurs de proiecte, urmând ca cele mai populare și bine argumentate dintre ele să fie finanțate. La departajarea proiectelor înscrise vor conta, în mod egal, aprecierea juriului și susținerea comunității platformei teimplici.ro. Detaliile despre mecanismul concursului, domeniile eligibile, componența juriului și criteriile de selecție a proiectelor vor fi disponibile pe platforma teimplici.ro, la începutul lunii septembrie 2014.

Utilizatorii platformei teimplici.ro pot propune și susține, în continuare, pe lângă temele prioritare – EDUCAȚIE, SĂNĂTATE, MEDIU, PROTECȚIE SOCIALĂ, DEZVOLTARE, INOVAȚIE – și ariile concrete de intervenție asociate acestora. Prin adăugarea de voturi și comentarii în dreptul unei arii și prin promovarea acesteia, fiecare utilizator contribuie, practic, la selecția tipurilor de proiecte ce vor putea fi înscrise pe platformă. Proiectele eligibile se vor înscrie în una dintre cele 12 arii selectate în urma votului publicului pe teimplici.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*