Taxi Pelicanul – Prima companie de taxi din România care are o strategie de responsabilitate socială

0
834

taxi

De-a lungul timpului, Taxi Pelicanul a reușit să devină o companie de referință în domeniul transportului de tip taxi din România. Începând cu luna aceasta, Taxi Pelicanul va începe să se implice activ în comunitate, dezvoltând proiecte de responsabilitate socială, ce vizează atât organizațiile non-profit, cât și populația București-Ilfov.

Pentru că una dintre cele mai grave probleme ale ONG-urilor din țara noastră este lipsa de fonduri,Taxi Pelicanul a conturat un proiect care să le vină în ajutor. În fiecare lună, timp de 3 zile, încasările provenite de la 5 taxiuri Pelicanul vor fi donate catre un ONG sau către o cauză, aleasa în prealabil prin vot liber pe pagina de facebook oficiala – Taxi Pelicanul CSR. În decembrie, fondurile astfel strânse vor fi direcționate către Societatea de Salvare București pentru susținerea proiectului Există un Erou în fiecare dintre VOI!.

CITEȘTE ȘI: Cum se fabrică … organismele modificate genetic?

OGM

În continuarea aceleiași idei și tinând cont de numărul crescut al accidentelor care se produc în fiecare an din cauza condusului sub influența alcoolului, Taxi Pelicanul implementează Drink OK!. Acest serviciu te scapă de griji în serile în care ești cu mașina, dar vrei să ieși cu prietenii, în club sau la un eveniment la care consumi alcool. Cum funcționează? Compania trimite doi șoferi, unul care te duce acasa și altul care îți conduce mașina până acasă. Costul este de 40 lei (tarif fix pentru serviciu) + cursa de taxi aferentă.

Ținând cont că siguranța și confortul clienților sunt cele mai importante, Taxi Pelicanul a pus la dispoziția populației București-Ilfov serviciul VIP, ce oferă cele mai bune condiții de transport clienților și aduce noi standarde taximetriei.
CITEȘTE ȘI: Philips România oferă soluții eficiente de iluminat pentru Casa Regală a României

759px-Ecomensajes_Bombillos_de_Bajo_Consumo_Energy_Efficient_Light_Bulbs_(12_de_52_y_1_2)_(3367815587)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*