Studentul Anului premiază pentru a XI-a oară cei mai buni studenți

0
448

 

10368337_579134035537176_3199237744261811361_o

Cei mai buni studenți din țară au fost desemnați joi, 29 mai în cadrul Galei de premiere Studentul Anului  Organizat de Voluntari pentru Idei și Proiecte. A XI-a ediție a Galei de Premiere a avut loc la ArCuB și i-a adus împreună pe cei trei finaliști din cadrul celor cinci categorii de concurs și pe oameni importanți din domeniu.

Dintre cei trei finaliști aferenți fiecărei categorii, cei care au avut ocazia sa câștige premiul în valoare de 1500 de euro, sunt: Greta Zsak ( Facultate de Construcții și Arhitectură/Universitatea din Oradea) la Arhitectură, Petru Cruciu (Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia) la Drept, Andreea Udrea ( “Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor” Cluj-Napoca) la Economie, Lucian Talpeș ( Universitatea Danubius, Comunicare și Relații Publice, Galați) la Jurnalism și Comunicare și Nicoleta Fotea (Universitatea de Medicină și Farmacie București, Facultatea de Medicină) la Medicină.

Lucrările au fost evaluare de un juriu de specialitate, format din reprezentanți ai companiilor partenere Westfourth Architecture, WestGroup Architecture și Architect Service (Arhitectură), NTMO Attorneys at Law, entitate legală a KPMG România (Drept), Capital Partners (Economie), Starcom (Jurnalism și Comunicare), Actavis și Sindan Pharma (Medicină), specialiști și profesori din centre universitare din toată țara.

Câștigătorii de pe locurile al II-lea și al III-lea au fost, de asemenea, recompensați cu premii în bani și în internship-uri oferite de companiile partenere. Antal Zontal, concurent pe Arhitectură, a obținut premiul special oferit de One United Properties – un intership în cadrul companiei ZIP Studio. Totodată, toți cei trei finaliști de pe categoria Medicină vor lua parte la Congresul European de Medicină de Urgență, care va avea loc la Amsterdam, cheltuielile fiind suportate  de Fundația pentru SMURD.

Evenimentul a fost prezentat de Sabin Ciornea. Printre artiștii ce au susținut recitaluri în cadrul Galei de Premiere se numără Les Elephants Bizzares și cvartetul Quart`Elle.

De asemenea, cei 16 finaliști au avut ocazia să participe la un mini-proiect ce a constat în oportunitatea de a participa la o serie de întâlniri informale, la training-uri cu Corina Anghel și Peter Oostveen. Aceștia se vor alătura comunității formate anul trecut, având scopul de a aduce împreună unii dintre cei mai valoroși studenți din mediul universitar românesc

Studentul Anului este un concurs național, organizat de studenți pentru studenți, în cadrul asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte, având ca scop crearea unei legături între mediul universitar și mediul de business. Proiectul promovează excelența și lansează studenților provocarea de a arăta că pot avea performanțe într-un context diferit de cel universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*