Social Link: Cum măsori impactul social al unei organizații

0
426

Social Responsibility Magazine, dă drumul, din septembrie, celui de-al doilea sezon al evenimentelor Social Link. Primul eveniment va avea loc pe 30 septembrie avându-l ca speaker invitat pe Cristian Ducu, expert în consultanță de management, în special în dezvoltarea de sisteme de management de etică şi conformitate şi schimbare organizaţională. Evenimentul va avea loc marți începând cu ora 19:00, în cadrul hotelului Novotel din București.

 Cine este Cristian Ducu

Doctor magna cum laude în Filosofie Morală în cadrul Facultăţii de Filosofie a Universităţii din BucureştiCristian Ducu şi membru fondator al Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics, Cristian Ducu are o experienţă de peste 10 ani în domeniul consultanţei de management (în special în dezvoltarea de sisteme de management de etică şi conformitate şi schimbare organizaţională), audit non-financiar şi training. La începutul lui 2007, el a lansat primul program de specializare din Europa pentru Responsabilii de Etică şi Conformitate (Ethics & Compliance Officers) din companii, instituţii publice şi ONG-uri. Prin intermediul acestui program ajută la formarea primilor specialişti în domeniul Eticii şi Conformităţii din România.

De asemenea, Cristian Ducu este membru al Comitetului Naţional de Bioetică al CNR UNESCO şi participă alături de colegii săi din Centrul de Cercetare în Etică Aplicată la diferite proiecte de cercetare şi de elaborare de strategii naţionale în domeniul educaţiei şi managementului eticii în organizaţii.

TEMA EVENIMENTULUI: Cum măsori impactul social al unei organizații

 De ce să vii la eveniment

• Vei primi instrumente utile de cuantificare a impactului social a organizației din care faci parte;

• Cristian va face o analiză completă a importanței componentei etice într-o organizație;

• Analiza va fi făcută cu ajutorul unor exemple și studii de caz complete;

• Îți vei putea promova propriului proiect de responsabilitate socială;

• Networking.

 

Agenda următoarelor 3 evenimente

29 octombrie 2014, ora 19:00, Hotel Novotel – Speaker Costinela Drăgan, CSR Coordonator în cadrul KMG International.

12 noiembrie 2014, ora 19:00, Hotel Novotel – Speaker Prințesa Marina Sturdza.

26 februarie 2015, ora 19:00, Hotel Novotel – Speaker Dr. Wargha Enayati, fondator al rețelei private de sănătate ”Regina Maria”.

Ce este Social Link

Social Link este un proiect de responsabilitate socială coordonat de Social Responsibility Agency în parteneriat cu Social Responsibility Magazine. Prin intermediul lui inițiatorii își propun să încurajeze dezvoltarea conceptului de responsabilitate socială în România prin facilitarea dialogului, față în față, între cei care inițiază proiecte de responsabilitate socială și cei care ar putea să le finanțeze precum și între posibilii parteneri în elaborarea acestui gen de proiecte. Social Link militează pentru un dialog continuu și constant între reprezentanți ai mediului companiilor, ONG-urilor, dar și ai mediului politic.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și înscriere puteți scrie la diana.serban@srmagazine.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*