Social Link, comunitatea oamenilor responsabili social din România

0
906

SL 730X330

Ai o idee de proiect social și ai nevoie de finanțare? Ai un proiect social și vrei să îți găsești noi parteneri? Vei să intri în legătură cu alți creatori de proiecte sociale? Vrei să cunoști profesioniști din domeniul responsabilității sociale?  

Vrem să construim comunitatea oamenilor responsabili social din România

Fii și tu parte din această comunitate și beneficiază de toate avantajele pe care ți le oferim:

 • Apartenența la cea mai activă și profesionistă comunitate a oamenilor responsabili social din România
 • Informații actualizate din domeniul Responsabilității sociale din România și din lume
 • Dezvoltarea de parteneriate și colaborări pentru proiectele tale de responsabilitate socială
 • Profil de membership Social Link care este valabil un an de la activarea contului
 • Satutul de membru este nominal

  Cui ne adresam?

 • Antreprenorilor care dezvoltă proiecte de responsabilitate socială
 • Responsabililor CSR din companii care creează și implementează campanii și proiecte de responsabilitate  socială corporativă
 • ONG-urilor care implementează proiecte de responsabilitate socială
 • Oamenilor politici care gândesc, implementează sau susțin proiecte de responsabilitate socială
 • Studenților interesați de domeniul responsabilității sociale și dezvoltării durabile.

 

Despre Social Link Social Link este prima comunitate a oamenilor responsabili social din România. Acesta este un proiect de responsabilitate socială coordonat de Social Responsibility Magazine și Social Responsibility Agency. Prin intermediul lui inițiatorii își propun să încurajeze dezvoltarea conceptului de responsabilitate socială în România prin facilitarea dialogului, față în față, între cei care inițiază proiecte de responsabilitate socială și cei care ar putea să le finanțeze precum și între posibilii parteneri în elaborarea unor proiecte de responsabilitate socială.

Social Link militează pentru un dialog continuu și constant între reprezentanți ai companiilor, ONG-urilor, dar și ai mediului politic. Misiune Misiunea Social Link este de a încuraja dezvoltarea proiectelor de responsabilitate socială în România la nivelul societății civile, la nivel corporate și politic.

Viziune

Social Link își propune să devină cea mai mare comunitate generatoare de schimbare din România. Valori Integritate Responsabilitate Profesionalism Inovație

Obiective

Crearea unui dialog coerent între societatea civila, companii si mediul politic pentru dezvoltarea proiectelor de responsabilitate socială din România.

Transmiterea către membri a celor mai importante informații din domeniul responsabilității sociale, din România și din lume.

Organizarea unei întâlniri tematice în fiecare lună cu scopul de a aduce în atenția membrilor un proiect de responsabilitate socială care se încadrează în tema respective. De asemenea la fiecare întâlnire membrii prezenți vor putea să își prezinte propriul proiect de responsabilitate socială cu scopul de a găsi noi parteneri sau de a obține finanțare.

Condiții de aderare:

 • Transmiterea unui CV și a unei prezentări a afacerii sau companiei în care activezi;
 • Dacă ești student/ă te rugăm ca pe lângă CV, să trimiți și o scrisoare de intenție/recomandare profesională;
 • Apartenența la misiunea, vizunea, valorile și obiectivele Social Link;
 • Credibilitate personală și profesională;
 • Comportament integru și nediscriminatoriu.

Intenția de aderare și CV-ul se trimit pe adresa de e-mail: diana.serban@srmagazine.ro, iar detalii suplimentare poți obține la telefon: 0766.241.713 Cererea ta va fi analizată și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.  

ACCESUL LA EVENIMENT Taxa de participare la eveniment este de 50 de RON (nu se percepe TVA, coffe break inclus) Accesul la eveniment se face pe baza rezervării și a confirmării înscrierii.

După confirmare, se va emite factura, iar plata se face în contul Social Responsibility Agency (inregistrata la Registrul Comertului ca SC SOCIAL PROGRESS SRL) care coordonează proiectul Social Link: RO42 RZBR 0000 0600 1626 7022 deschis la Raiffeisen Bank, CIF 32468159. Dovada plății se va trimite prin e-mail la: diana.serban@sragency.ro, însoțită de următoarele informații: numele dvs., compania, funcția și date de contact.  

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA EVENIMENT:

 • Promovarea propriului proiect de  responsabilitate socială;
 • Acces la informații în domeniul responsabilității sociale și dezvoltării durabile și cum pot fi integrate  aceste doua concepte în strategia de business pentru a produce efecte pe  termen mediu și lung;
 • Contacte, parteneriate.

ACCESUL LA EVENIMENT PRESUPUNE:

 • Atitudine profesionistă;
 • Cărți de vizită;
 • Respectarea orei de începere a evenimentului;
 • Plata taxei de participare la eveniment.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

19:00-19:15 – Înregistrarea participanților
19:15-19:35 – Prezentarea participanților și a proiectelor lor
19:35-20:25 – Speech expert invitat
20:25-21:00 – Networking

                                                 PARTENERI MEDIA AI PROIECTULUI                                                        Sigla SRM a    Sigla Romania Pozitiva  ABC Antreprenori_sursa-de-inspiratie   

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentȘcolile care dăruiesc de Sărbători
Articolul următorGOOD Project. Ca să faci bine, trebuie să fii bine!
Sunt pasionată de evoluția conceptului de CSR, până în măduva oaselor! Am absolvit diferite programe de studii în domeniul Comunicării, iar în ultimii 5 ani am dezvoltat un program de training care are ca scop înțelegerea conceptului de CSR și integrarea lui în strategia de business. În scopul îmbunătățirii acestui program, cercetez în continuare în ce măsură conceptul de sustenabilitate este viabil din punct de vedere economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*