Schimbă viața unui adolescent: recomandă-i proiectul Excepționalii!

0
904

EXCEPȚIONALII este proiectul prin care noi, Școala de Valori, îi încurajăm pe liceeni să-și antreneze potențialul și să acționeze pentru a schimba în bine lumea din jur.

Cunoști un adolescent/ o adolescentă cu un talent de excepție, o pasiune vie pentru un anumit domeniu sau care a obținut rezultate bune la concursuri/ olimpiade?

Recomandă-i proiectul Excepționalii și îi oferi astfel șansa de a-și dezvolta calitățile de „schimbă-lume”!

Special pentru tinerii cu o situație financiară dificilă, avem 5 BURSE care acoperă contribuția de participare. Vezi mai jos toate detaliile.

PE CINE CĂUTĂM?

60 de tineri “schimbă-lume”, cu vârste între 16 și 19 ani, din toată țara, care se remarcă prin:

  • Spirit antreprenorial.
  • Performanță în artă sau sport.
  • Implicare în comunitate – voluntariat.
  • Rezultate deosebite la olimpiade și concursuri.
  • Altele (Nu ne limităm la ce credem noi că este excepțional. Dacă există tineri care consideră că au un alt atu, îi încurajăm să ne scrie și să ne convingă)

CE ÎNSEAMNĂ EXCEPȚIONALII?

Aflat la a patra ediție, Excepţionalii este un proiect de dezvoltare personală și profesională adresat tinerilor care schimbă lumea prin implicare & pasiune.

Programul combină ateliere interactive, vizite în companii, întâlniri cu oameni cu experiență în domenii diverse și învățare prin experiențe directe.

Împreună consturim o comunitate de tineri activi, cu inițiativă și curaj, care dezvoltă proiecte educative și stimulează astfel dorința de acțiune a colegilor de generație din orașele în care locuiesc.

Ediția 2018 a proiectului Excepționalii va avea loc în perioada 4-9 FEBRUARIE și include:

Tabără de inovație. Tinerii vor lua parte la ateliere nonformale, cu focus pe Project Management, dar și alte cunoștințe utile, printre care: rezolvarea problemelor, inteligență emoțională, autopromovare și prezentare, motivație, comunicare.

Step Up – proiecte de impact. Alături de o echipă, cu susținerea mentorilor din Școala de Valori și un mic fond de investiție inițială, participanții vor gândi și vor implementa proiecte de impact în comunitatea proprie, pentru a influența în bine viața altor tineri.

Vizite în companii + Biblioteca Vie. Liceenii vor merge în vizită la companii din industrii diverse şi vor cunoaște oameni de succes, care îi vor inspira prin curajul, nebunia și pasiunea lor.

Prieteni noi, dezvoltare și încredere în sine. Vor interacționa cu alți tineri schimbă-lume din toată țara, alături de care vor crește și își vor pune ideile în practică, astfel construind comunitatea liderilor de mâine.

ÎNSCRIEREA

Tinerii care vor să aplice pentru proiectul Excepționalii trebuie să parcurgă următorii pași:

Pasul 1: Citește cu atenție REGULAMENTUL DE PARTICIPARE

Pasul 2: Completează FORMULARUL

Pasul 3: Povestește-ne despre tine folosind un video sau prin intermediul unor fotografii și arată-ne de ce ești excepțional. Trimite materialul la adresa ecaterina.nechifor@scoaladevalori.ro.

Pasul 4 (opțional): Dacă aplici pentru una din cele 5 burse (vezi regulament), trimite declarația pe proprie răspundere privind situația financiară a familiei din partea părintelui sau a reprezentantului legal.

Aplicațiile sunt deschise până pe 20 noiembrie 2017

Detalii pe www.scoaladevalori.ro/exceptionalii-2018

PS: Știi pe cineva cu potențial de Excepțional? Te rugăm să dai mai departe mesajul către el/ea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*