Referințe 

Foto: Ioana Văcăraşu
Diana Şerban. Foto: Ioana Văcăraşu
  • Drd. în domeniul Ştiinţe ale Comunicării, SNSPA.

Teză de cercetare: Responsabilitatea Socială Corporativă în România: De la o formă fără fond la o cultură a responsabilităţii sociale.

  • Masterat, Management şi Comunicare în Afaceri, în cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, finalizat în 2013.

Lucrare de disertaţie: Responsabilitatea Socială Corporativă: Înţelegere, aplicare şi             perspective de reglementare în România.

  • Masterat,  Jurnalism Tematic, în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, finalizat în 2013.

Lucrare de disertaţie: Editorialul. Transformări în epoca noilor media

  • Licenţiată  în Ştiinţe ale Comunicării, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice/Diplomă de licenţă, Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti, studii finalizate în 2011.

Lucrare de licenţă: Responsabilitatea Socială Corporativă: O soluţie de ieşire din criză.

RECOMANDĂRI

Bogdan Theodor Olteanu, Director General BORŢUN•OLTEANU Consultanţă SRL, iulie 2011:

Domnişoara Diana Şerban a fost intern al companiei BORŢUN•OLTEANU Consultanţă SRL, timp în care comportamentul şi dedicaţia acesteia pentru obiectivele companiei au fost mai mult decât corespunzătoare, domnişora Diana Şerban implicându-se activ în respectarea termenelor şi realizarea sarcinilor profesionale în toată această perioadă. Domnişoara Diana Şerban ne-a ajutat la implementarea tuturor activităţilor de PR desfăşurate în agenţie: monitorizare de presă, comunicare cu jurnaliştii, redactare de ştiri şi communicate de presă, participare la şedinţele de brainstorming pentru clienţi, activităţi de e-PR (ex.: actualizarea paginii de Facebook a clienţilor agenţiei). Pe baza celor menţionate dorim a o recomanda cu încredere pe doamnişoara Diana Şerban.

Mădălina Mărgăritescu, preşedinte al Asociaţiei Studenţilor de la Litere, Universitatea din Bucureşti (ASLUB), noiembrie 2010:

Domnişoara Diana Şerban, student în cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea din Bucureşti, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, a fost în perioada octombrie 2009-octombrie 2010 director al departamentului de Relaţii Publice din cadrul Asociaţiei Studenţilor de la Litere, Universitatea din Bucureşti (ASLUB). Atribuţiile postului ocupat au constat în stabilirea parteneriatelor pentru evenimentele desfăşurate de ASLUB, identificarea posibililor sponsori şi implicarea în promovarea proiectelor în care asociaţia a fost parteneră.