Profi investește în sănătatea copiilor din România

0
416

Începând cu 1 iulie 2014, Profi lansează campania de responsabilitate socială ”Împreună cu tine, Profi salvează destine!”, ajutând astfel la îmbunătățirea vieții și sănătății copiilor din România.

 Autor: Alexandra Duică

Lanțul de magazine PROFI va desfășura această campanie împreună cu Asociația Dăruiește Viață, Asociția Inima Copiilor, Asociția Împreună Pas cu Pas, Fundația Mereu Aproape, Organizația Salvați Copiii și Fundația World Vision.

”Iubim copii și îi susținem în domenii în care au nevoie de ajutorul nostru: viața și sănătatea! Cum specialitatea noastră este să vindem roșii, și totodată, că dorim ca donația pe care o facem să ducă șa o schimbare semnificativă în bine, ne-am asociat cu mai multe ONG-uri care știu cum e cel mai eficient să fie folosită resursa pe care o punem la dispoziție”, a declarat Daniel Cîrstea, directorul operațional PROFI Rom Food.

În cadrul acestei campanii de responsabilitate socială, Asociația Dăuiește Viață participă cu proiectul ”Dăruiește Viață copiilor bolnavi de cancer”; Asociația Inima Copiilor a înscris proiectul ”1 vot. 1 an de ajutor pentru copiii bolnavi de inimă”; Asociția Împreună Pas cu Pas participă cu proiectul ”O școală pentru fiecare”; Fundația Mereu Aproape prezintă proiectul ”Fiecare copil contează”, iar Fundația World Vision se prezintă cu proiectul ”Copii sănătoși pentru un viitor mai bun”.

Începând cu data lansării acestei campanii, fiecare dintre aceste organizații a avut șanse egale de a intra în posesia unuia dintre cele trei premii puse la bătaie de lanțul de magazine Profi. Aceste trei premii constau în:

–          Premiul I – 1 milion de lei;

–          Premiul II – 100 mii de lei;

–          Premiul III – 50 mii de lei.

Cei care au putere de decizie în acest caz sunt cumpărătorii, cei care trec pragul magazinelor PROFI, ei putând decide prin vot numele câștigătorilor. Pe lângă faptul că pot susține o cauză sau alta, cumpărătorii au și un motiv suplimentar pentru a vota, și anume, câte o mașină Dacia Logan ce poate fi câștigată în fiecare lună, prin tragere la sorți.

Campania ”Împreună cu tine, Profi salvează destine!” se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 noiembrie, în magazinele PROFI existente sau deschise până la data de 31 octombrie 2014. Această campanie de CSR vine în continuarea campanieiv”PROFI te premiază”, în urma căreia 5381 de calculatoare performante, software educațional, 226 de videoproiectoare și accesorii IT a făcut sute de mii de copii fericiți, donate de PROFI în ultimii trei ani câtorva școli pentru a le da acces la informație în plus elevilor de azi, dar și o șansă pe piașa globalizată a muncii.

PROFI este al doilea mare reailer din România, care are 232 de magazine și peste 5500 de angajați în toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*