Omul care îți face viitorul

1
933

Suntem invadați, din ce în ce mai mult, de proiecte de responsabilitate socială, fie că vin din partea corporațiilor, fie că vin din partea societății civile sau a oamenilor angajați politic. Dacă ar fi să ne gândim, astăzi, doar la proiectele care ajută într-adevăr societatea, câți dintre noi s-au întrebat cine este omul din spatele inițiativei care are grijă de viitorul nostru.

Cine este cel în mintea căruia se plăsmuiesc toate planurile bune pentru copiii și nepoții noștri?

Pentru că există astfel de oameni cărora trebuie să le mulțumim în numele generațiilor care nu vor mai putea să o facă fizic, Social Responsibility Magazine lansează astăzi campania ”Omul care îți face viitorul” cu dorința de a aduce în fața dumneavoastră oamenii care au construit cele mai importante campanii de responsabilitate socială din România. Cine sunt oamenii din spatele profesioniștilor, care este background-ul lor cultural și profesional, ce valori îi călăuzesc, ce idealuri îi animă și cum văd ei viitorul nostru și al generațiilor viitoare.

Începând de astăzi, timp de un an de zile, sunt onorată să-i aduc în fața dumneavoastră pe cei care stau de obicei în spatele cortinei și își primesc aplauzele în tăcere. Pe ei cei care deși nu vă cunosc se gândesc cum să rezolve problemele cu care societatea dumneavoastră se confruntă. Corporatiști, ONG-iști, oameni politici sau oameni care au vrut pur și simplu să ajute, vor veni cu toții în fața dumneavoastră.

Nu ne propunem să-i lăudăm ci să le strângem mâna și să îi îndemnăm să continue tot așa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*