O masă caldă de la Subway

0
215

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servicii rapide din lume, luptă pentru o viață mai bună și s-a alăturat de Sărbători campaniei caritabile inițiată de Asociația „O masă caldă„.

În București și Cluj, Subway a donat 1000 de SUB-uri pentru persoanele nevoiașe. Peste 250 de copii au primit zilnic, între 17 și 21 decembrie, un sandwich proaspăt. Această acțiune de caritate face parte din proiectul World Sandwich Day care este un real succes la nivel global și național. Este pentru al doilea an consecutiv când Subway sprijină acțiunile Asociației “O masă caldă” ca parte a proiectului World Sandwich Day, pornit in 2016 din Statele Unite.

“Ne pasă de oameni, așa că i-am ajutat pe cei de la „O masa caldă” să ofere alimente proaspete persoanelor mai puțin privilegiate. Subway  va sprijini întotdeauna cauzele sociale și va continua să facă bine”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

În acest an World Sandwich Day s-a desfășurat în toate restaurantele din România pe 3 noiembrie iar Dorian Popa și Alina Eremia au fost sustinatorii campaniei.  Cei doi au luptat pentru titlul de “VIP Sandwich Artist”, încurajați de fani, în 2 dintre restaurantele Subway din București și Brașov.

“Anul acesta, World Sandwich Day a fost un adevărat succes în România. Avem feedback excelent din partea clienților noștri și încercăm să oferim ceva înapoi societății. Caritatea face parte din cultura SUBWAY®  și suntem încântați de faptul că 1000 de persoane au gustat sandwich-urile noastre gustoase și proaspete „, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.                                                                                            

ONG-ul „O masă caldă” este un partener Subway în această campanie. Programul social se bazează exclusiv pe voluntariat, donații și un management inteligent. „Putem schimba lumea împreună. Și este o mare bucurie să vezi fericirea pe chipul oamenilor. Hrănim oamenii nevoiași și continuăm să facem acest lucru cu ajutorul susținătorilor și voluntarilor noștri „, a declarat Cosmina Paul, președinta ONG-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*