Despre noi
Social Responsibility Magazine  îşi propune să antreneze atât sectorul privat, sectorul public cât și societatea civilă în dezbaterea problematicii şi dezvoltarea conceptului de responsabilitate socială. Revista, înfiinţată în august 2013, doreşte pe de o parte să aducă în faţa mediului politic conceptul de responsabilitate socială cu scopul de a facilita dezvoltarea lui la nivel de stat, iar pe de altă parte, să creeze un dialog coerent între companii, societate civilă şi stat în ceea ce priveşte implementarea iniţiativelor şi a campaniilor de responsabilitate socială.

Ne adresăm: politicienilor, factori de decizie în structurile cheie ale statului, reprezentanți corporate care coordonează sau sunt implicaţi în implementarea strategiilor şi campaniilor de CSR, voluntari, reprezentanți ai ONG-urilor care colaborează cu instituţii ale statului sau cu organizaţii private pentru implementarea unor proiecte de responsabilitate socială.

Social Responsibility Magazine își propune sa fie o sursă de informații, atent selecționate, în domeniul responsabilității sociale care să devină repere pentru proiecte și inițiative noi în acest domeniu.